top of page
Caută

Mărturii și cadouri pentru evenimente: ce să alegi?

Actualizată în: 29 aug. 2023

Atunci când planifici o nuntă, un botez sau un eveniment business, te gândești ce să le oferi invitaților încât să lași o amprentă de lungă durată asupra lor. Ne place să vedem că gazda a intuit dorințele noastre sau că ne-a surprins cu ceva minunat de care nu știam că avem nevoie. Oare cum ai putea să faci și tu asta?




1. Încadrează-te în tematica evenimentului

Ar putea să pară evident, dar când sunt atâtea probleme practice de rezolvat, cum ar fi rezervarea sălii și alegerea preparatelor culinare, pachetul cu cadouri cade pe ultimul loc. Am discutat cu mai mulți potențiali clienți de-a lungul timpului, care m-au contactat cu cinci zile înainte de eveniment, iar unora nu le-am putut onora cererile pentru că nu era suficient timp pentru aducerea materialelor.

Tematica este o linie directoare care îți permite să-ți concentrezi eforturile în direcția corectă. Dacă nunta are loc în iulie, iar invitațiile tale au deja un design inspirat din peisajul Mediteranei, cu lămâi sau ierburi aromatice specifice, atunci și lumânările pe care le alegi drept mărturii ar fi bine să meargă în aceeași direcție. Încearcă să menții spiritul poveștii pe care încerci să o transmiți. Ia în considerare emoția pe care ai avut-o atunci când ți-ai imaginat nunta și rezumă-te la a încerca produse care au legătură directă cu ea. Vei câștiga timp!





2. Gusturile invitaților

Câteodată nu e așa de simplu să-ți dai seama ce ar merge în materie de gift box. Să spunem că organizezi o conferință pe teme de business și nu ai nicio idee despre cum ar trebui să miroasă lumânarea care e inclusă în pachet. Ce faci atunci?

Eu îți propun să te gândești la obiectivul țintit cu acest cadou de la eveniment: vrei să inviți la reflecție și vei include o carte de dezvoltare personală? Un miros ca acesta de salvie și sare de mare s-ar putea potrivi.

Ești în perioada rece a anului și oferi, de asemenea, bomboane și ceai? Amaretto și cireșe (care miroase ca Tom Ford Lost Cherry) sau pară, vanilie și ambră aurie merg perfect.

E adevărat că anumite arome cum sunt cele două pe care de-abia le-am menționat sunt preferate de mulți clienți indiferent de anotimp. Pe mine m-a surprins să văd că se cer parfumuri dulci vara, dar asta pentru că mă gândeam doar din perspectiva mea. Aveam impresia că nimeni nu ar vrea un odorizant cu pere coapte în iunie...din fericire m-am înșelat. Ideea e să ții cont mai mult de preferințele invitaților, decât de ale tale. La urma urmei, poți comanda mai multe feluri de lumânări, în funcție de necesitățile tale. Nu impun o cantitate minimă de comandă din fiecare parfum. Încearcă o selecție de 6 lumânări mici să vezi cum ți se par, înainte de a te hotărî!







3. Asocieri de produse

Putem face seturi de lumânări, cu difuzoare de parfum și tablete de topit sau de pus în șifonier. În felul acesta îi mulțumești și pe cei care sunt mereu pe fugă și nu prea au timp să stea lângă o lumânare până când se topește toată suprafața de ceară. Vrem să ne bucurăm de miresme sub diverse forme...nu ni se potrivește tuturor același lucru.




Contactează-mă dacă dorești să discutăm mai multe!

logo atelier antonia rusu, cadouri personalizabile pentru evenimente, marturii de nunta

33 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page