top of page
Caută

Anunț privind creșterea prețurilor la lumânări


lumanari parfumate handmade din ceara de soia, cadouri personalizate corporate, evenimente, marturii nunta si botez, atelier antonia rusu

Începutul lunii septembrie aduce o schimbare pe care am tot amânat-o până când nu s-a mai putut. După cum știu cei care mă urmăresc pe Facebook și Instagram, am anunțat că vor crește prețurile la lumânări și difuzoare. O să reiau aici ideile pe care le-am transmis pe rețelele sociale.


În cursul ultimului an mi-am văzut activitatea afectată de mărirea costurilor la energie, o problemă care ne-a atins pe toți. Trecem printr-o situație de criză și vedem că multe produse de pe piață s-au scumpit considerabil. Inflația face ca sumele de bani pe care le câștigăm să nu mai aibă aceeași valoare, iar oamenii cu venituri mici au cel mai mult de suferit.

De cele mai multe ori, pe internet nu apar problemele inerente activității unei firme, dar în realitate nu e totul perfect. Din păcate, producția de lumânări cu conținut ridicat de parfum e costisitoare. Sigur că s-ar putea face mai ieftin, așa cum sunt multe produse de pe rafturile supermarketurilor, însă aceasta nu a fost niciodată intenția mea. Scopul meu e să continui îmbunătățirea produselor, astfel încât să-ți ofere o experiență ideală de parfumare.




Pentru afacerea mea, singura soluție e ajustarea prețurilor cu 30% de la 1 septembrie în magazinul online și din 4 septembrie în magazinul fizic. Știu că nu e o veste bună și că asta înseamnă să-i pierd pe unii dintre cei care mă susțin. Unele produse cum sunt lumânările în vase decorative de lux și felicitările nu se vor scumpi atât de mult. Chiar și așa, veți găsi în continuare variante mici de lumânări, la 30 ml, 50 ml și 80 ml.

Noile prețuri vor fi de 36 lei/100 ml la variantele mici (30 ml, 50 ml) și de 35 lei la cele medii și mari.



Eu vă mulțumesc oricum că ați cumpărat de la mine în acești aproape 4 ani de activitate. Am trăit făcând ceva ce-mi place și aducând arome în casele voastre. Nu e puțin lucru. Îmi place să-mi imaginez că produsele mele și-au făcut loc în cuiburile voastre. Mă încântă atunci când reveniți cu comenzi sau îmi scrieți câte o recenzie.

Pentru a îndulci vestea, vă amintesc și ca voi face promoții cum este cea de-acum, încă valabilă până la sfârșitul lunii august. Voi introduce pe site reduceri automate pentru clienții care cumpără mai mult odată. E o variantă mai bună decât să plasezi multe comenzi mici și să plătești transportul de mai multe ori.

Îți poți face un plan cu ce ai nevoie pentru toamnă și iarnă și să achiziționezi lumânări pe mai multe luni în avans.


Sper să ne auzim în continuare!

Antonia




lumanari parfumate, cadouri personalizate corporate, marturii nunta, altelier antonia rusu


31 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page