top of page

Termeni și Condiții

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul https://www.atelierantoniarusu.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.​ https://www.atelierantoniarusu.ro este administrat de RUSU A ANTONIA PFA cu sediul in Localitatea Cluj-Napoca, Jud. Cluj, inregistrata la Registrul Comertului cu nr F12/809/2017, CUI 37757387 Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului https://www.atelierantoniarusu.ro fara o notificare prealabila.

Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. 

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila. 
Drepturile de autor (Copyright) Intregul continut al site-ului www.pasodobleboutique.com incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea RUSU A ANTONIA PFA. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.atelierantoniarusu.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail antonia.rusu1992@gmail.com
Responsabilitati privind produsele RUSU A ANTONIA PFA nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea SCHIMB/RETURNARE PRODUS

PREȚUL PRODUSELOR

RUSU A ANTONIA PFA produce şi comercializează lumanari parfumate din ceara de soia în recipiente noi. Fotografiile folosite pentru promovarea produselor și serviciilor sunt cu titlu informativ. Produsele RUSU A ANTONIA PFA sunt realizate  manual, de aceea micile diferențe între imaginea produselor pe website și produsul real nu pot fi considerate defecte.

Prețurile practicate de RUSU A ANTONIA PFA pot suporta modificări fără nicio notificare prealabilă. Preţurile sunt afişate în RON şi nu includ TVA, deoarece RUSU A ANTONIA PFA este neplătitoare de TVA. La suma de achiziție se poate adăuga costul livrării, în funcție de opțiunile alese de cumpărător

INFORMAȚII PRIVIND ACHIZIȚIA

Comanda se consideră plasată în momentul în care ați introdus toate informațiile obligatorii în procesul de checkout, ați trimis comanda şi aţi primit un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail înregistrată.

Contractul de achiziție se consideră încheiat odată cu confirmarea prin e-mail, telefon sau mesaj text de către RUSU A ANTONIA PFA că produsul a fost livrat. Mesajele automate trimise de sistem pentru a confirma plasarea comenzii și/sau efectuarea plății nu au valoare de contract.

Dreptul de proprietate asupra produselor achiziționate rămâne la RUSU A ANTONIA PFA până în momentul în care suma aferentă tranzacției este încasată în contul RUSU A ANTONIA PFA.

RUSU A ANTONIA PFA își rezervă dreptul de a nu onora comenzi și de a anunța clienții în consecință în termen de 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Orice sumă transferată pentru o comandă neonorată va fi returnată clientului în maxim 5 zile lucrătoare de la înștiințarea de refuz al comenzii.

SCHIMB/RETUR PRODUSE

Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-a trimis alt produs decât cel comandat, sau acesta avea defecte. Micile diferențe date de manufacturarea obiectului sau imperfecțiunile cerii naturale, care apar în mod firesc, nu sunt considerate defecte. 

Dacă produsele au ajuns sparte vă rugăm să le fotografiați cât de repede puteți și să ne trimitei pozele pe antonia.rusu1992@gmail.com.

 Bunurile achiziționate trebuie returnate în ambalajul original, cu etichetele originale şi însoţite de factură. Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură sau lumânări care au fost aprinse.

Bunurile trebuie returnate către RUSU A ANTONIA PFA la adresa: Cluj-Napoca, str. Oașului Fundătură nr. 10. Vă rugăm să ne anunțați în prealabil orice retur prin email la antonia.rusu1992@gmail.com 

Pentru bunurile returnate care corespund condițiilor de retur, vă vom returna contravaloarea bunurilor și după caz costul livrării vor fi rambursate cumpărătorului în termen de 14 zile de la recepționarea produsului. Sumele vor fi rambursate folosind aceeași metodă de plată ca la achiziția inițială, dacă nu a fost specificat altfel.

Procesatorul de plăți online nu are nici o obligație de a suporta vreuna din cheltuielile legate de cererea dumneavoastră de retur și rambursare a sumei plătite și nu va răspunde în nici un fel față de dumneavoastră.

Pentru orice informații cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la antonia.rusu1992@gmail.com

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta 
Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
   a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
   b) telecopiator (fax)
   c) adresa de posta electronica (e-mail)
Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta:
   a) imprimat neadresat;
   b) imprimat adresat;
   c) scrisoare tipizata;
   d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
   e) catalog;
   f) telefon cu interventie umana;
   g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
   h) radio;
   i) videofon (telefon cu imagine);
   j) videotext (microordinator, ecran TV cu tastatura sau ecran tactil);
   k) posta electronica (e-mail);
   l) telecopiator (fax);
   m) televiziune (teleshopping).


Litigii
Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si RUSU A ANTONIA PFA. In cazul unor eventuale conflicte intre RUSU A ANTONIA PFA. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.


Diverse
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual https://www.atelierantoniarusu.ro.

bottom of page