cadouri business, corporate, lumanari parfumate din ceara naturala pentru marturii de nunta

Lumânări parfumate pentru evenimente și cadouri corporate

  Având experiența unor comenzi mari, mi-am dat seama că îmi place să lucrez știind că lumânările mele ajung să bucure multă lume. Dacă dorești să oferi un cadou personalizat de la un eveniment pe care îl organizezi, îți pun la dispoziție mai multe soluții creative pentru a impresiona invitații. Ei te vor ține minte pentru ca parfumurile de cameră creează experiențe. O lumânare parfumată va însemna altceva pentru fiecare fiindcă percepția aromelor este subiectivă și amintirile pe care le declanșează sunt personale.

 

Indiferent că organizezi o nuntă, un botez, o petrecere cu prieteni sau un eveniment corporate, împreună vom găsi aromele și ambalajul ideale pentru tine. Dacă te-ai gândit cum vrei să miroasă lumânările tale, dar nu o găsești pe cea potrivită în magazinul meu online, află că pot achiziționa alte arome, special pentru tine. E nevoie doar să-mi descrii cum îți imaginezi experiența olfactivă.  

Întreg aspectul lumânării poate fi personalizat de la etichetă la pahare sau borcane. Furnizorii cu care lucrez îmi pun la dispoziție diferite dimensiuni de borcane și pahare, în afara celor prezentate pe site. De asemenea, se pot comanda cutii pentru seturi de lumânări. Această variantă este excelentă în cazul lumânărilor mici. 

Pregătești coșuri sau cutii-cadou tematice cu mai multe produse? Poți integra o lumânare cu produse gastronomice sau cosmetice ca să concepi un cadou adresat mai multor simțuri. 

 

Lumânările parfumate pot fi turnate în borcane de la 30 ml sau în pahare începând de la 50 ml. O grilă de discount este disponibilă în funcție de numărul de bucăți comandate.

Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

  

Formular de comandă

Ce produs te interesează?

arrow&v
lumânări parfumate din ceara naturala de soia

Mulțumesc mult!