top of page
Caută

Valentine's Day, cele mai iubite lumânări

Luna februarie e ocazia să-ți arăți sentimentele și te-ai putea gândi la un cadou parfumat. Vreau să te ajut cu o selecție a lumânărilor și odorizantelor ce se potrivesc în această perioadă.



Fructele roșii suculente promovează o stare de bună-dispoziție și vitalitate. Lasă-te învăluit de mireasma dulce a căpșunilor și scrie povestea iubirii tale!


E destul de evident de ce o recomand: dulce-amăruie, ca o cireașă scăldată în lichior de migdale, te poartă în lumea seducției. E ca și cum ai dărui praline de ciocolată cu cireșe. Această aromă este disponibilă și în variantă difuzorului cu bețișoare, deci ai putea să te bucuri de parfumul tău preferat și când nu ai timp să supraveghezi lumânarea.





Favorita publicului dintre aromele florale, lumânarea cu parfum de bujori înfloriți e o simfonie proaspătă, de dăruit tot timpul anului, nu doar cu la început de primăvară. Are o bună putere de acoperire a spațiului și te răsfață cu izul ei pe toată durata arderii. Dacă alegi difuzorul și îl pui în baie, se va împleti cu aburii de la duș, transformând încăperea într-o grădină înflorită.





Buchetul de flori albe cu miros intens captivează prin notele sale pudrate. O clientă mi-a zis că are ceva vintage, tip Chanel și mi-a plăcut comparația. Tuberoza este o floare cu aspect delicat dar parfum puternic și impunător. Gardenia este o plantă originară din China și sudul Africii, aducând o atingere ușor verde compozițiilor de parfumerie.





5. Seturi cu arome florale

Nu te poți hotărî la o singură aromă? Te-nțeleg. Și eu sunt așa, de aceea îți propun cutii de cadou, mai mici sau mai mari cu de toate. Acestea sunt doar niște propuneri, va trebui să intri pe pagina fiecărui tip de set și să-mi spui care e alegerea ta.




Happy Valentine's!

Etichete:

33 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page