top of page
Caută

Planuri pentru anul 2023


planuri privind productia de lumanari parfumate


La început de an vreau să vă împărtășesc câteva idei pe care le voi pune în aplicare. Sunt încântată că voi face unele schimbări în modul de producție și vânzare.


1. Tablete parfumate

O să apară seturi de wax melts pe site. În trecut le-am avut doar în magazinul fizic și au fost apreciate de clienți, dar mă deranja ideea că trebuie să folosești o lumânare-pastilă în suport de plastic pentru a te bucura de miros. Opțiunea cupelor de aluminiu nu mă prea încântă nici ea pentru că nu se prea reciclează. Fiind un produs foarte mic, nu avem la ce să-l folosim în casă și de regulă în aruncăm la gunoi. Voi oferi lumânări mini fără miros în borcănașe de 30 ml (probabil), de utilizat pentru încălzirea suportului ceramic în care topești tabletele de ceară parfumată. Când se termină lumânarea, poți să-ți păstrezi inele, mărgele minuscule sau ace în aceste borcane.

Acestea vor fi ambalate în săculeți textili și le poți pune în șifonier ca odorizant.



pachet cadou, gift box cu lumânări parfumate, set cadou business
acesta e un set cadou în care am inclus mostre de tablete aromate


2. Seturi cadou disponibile tot timpul

Cele pe care le-am propus de Crăciun s-au vândut peste așteptările mele și o să poată fi comandate pe tot parcursul anului. La început mă gândeam să își compună fiecare un pachet și să ofer împachetare cadou la finalizarea comenzii, însă am observat că v-au plăcut propunerile mele. Drept urmare, o să avem mai multe cutii cadou cu lumânări de dimensiuni diferite, pentru bugete diferite. Voi avea și seturi de descoperire a parfumurilor, formate din lumânări în borcane mici de 30 ml, ce se pot oferi cadou de Mărțisor sau cu alte ocazii când vrei să faci cadouri foarte mici. Se pot personaliza oricum, cu orice fel de etichetă și cu brandul tău, la alegere.




3. Săculeți pentru împachetare

Au avut mare succes și sunt un ambalaj care se poate reutiliza ca suport pentru bijuteriile tale prețioase, pentru a dărui altceva unui prieten sau ca suport pentru pot-pourri. Dacă ai cumpărat amestecuri odorizante de plante uscate, știi că după un timp își pierd mirosul, dar nu le arunca! Pune-le într-un săculeț textil, adaugă câteva picături de ulei esențial pe ele ori de parfum de cameră făcut de mine și voila, ai un odorizant pentru șifonier sau mașină, obținut foarte ușor.





4. Discounturi sezoniere


E o perioadă grea din punct de vedere economic pentru toți și adevărul e că ne gândim de două ori înainte să cumpărăm cadouri, decorațiuni sau flori. De aceea m-am gândit să fac mai multe promoții în cursul anului, mai ales înainte de evenimente importante sau sărbători. Dacă te abonezi la newsletter, o să primești un mesaj de fiecare dată când începe o campanie de reduceri.

Vei putea achiziționa produsele dorite la promoție mai des decât până acum și voi afișa o grilă de reducere pe pagina cu informații relevante pentru comenzile mari. Astfel, vei vedea unde te încadrezi, ca să-ți poți planifica bugetul mai lejer.

Știu că parfumurile mai scumpe cu care lucrez acum pot fi prohibitive, dar dacă vrei mărturii de nuntă, botez sau pentru lumânări pentru revânzare, le poți achiziționa la un preț bun.



promoții lumanari parfumate


5. Felicitări pentru ocazii speciale


Planul era să lansez o colecție de felicitări înainte de Crăciun, dar s-au adunat prea multe de făcut și n-am mai reușit. Sper ca pentru Valentine's să pot oferi câteva modele de felicitări tematice pentru cine vrea să-și completeze pachetul cadou. Cred că e un gest frumos să oferi o ilustrație de bun gust ce se poate înrăma ulterior. Atunci când scrii un mesaj de mână, se vede că ai acordat atenție persoanei care-l primește și sigur va fi apreciat ca atare.




6. Obiecte decorative handmade


Am tot promis că fac mai multe...nu s-a întâmplat fiindcă încă nu mi-am putut cumpăra toate matrițele de care am nevoie. E un proiect foarte mișto la care nu vreau su renunț și sper să-l realizez până la urmă.





Mai am și alte idei, totul e să le pot pune în aplicare. Mersi că ai citit până aici și sper să ne mai auzim pe Instagram!



atelier antonia rusu, lumanari parfumate din ceara naturala de soia






32 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page