top of page
Caută

Despre aspectul lumânărilor

Actualizată în: 9 dec. 2021


Dacă te-ai întrebat de ce se schimbă uneori aspectul lumânărilor, sper ca această postare să te ajute.

Când se răcește ceara naturală apart diverse efecte ca suprafața accidentată, efectul de îngheț sau nuanțarea în verde sau roșu. Acest lucru este însă normal și depinde de felul în care interacționează ceara cu uleiul de parfum. Nu este un semn că ar fi ceva în neregulă cu lumânarea, problemele sunt strict de ordin estetic.
Multe parfumuri sunt colorate și transferă nuanța lor cerii, doar că acest lucru nu este foarte vizibil la început, când lumânarea e rece.
De exemplu, Vanilla Spice devine tot mai roșiatică după ardere, parfumul de scorțișoară fiind roșu-brun.
Câteodată moscul dă o tentă verde lumânării, chiar dacă în sticlă el este alb. În momentul de față, dacă aș vrea să evit complet colorarea pe care am menționat-o ar trebui să renunț la multe parfumuri care ne plac...

De reținut: o lumânare are probleme doar dacă nu arde corect, dacă se îneacă fitilul chiar și când este îndreptat. Dacă remarcați acest lucru trebuie să-mi transmiteți cât de repede pentru a vă schimba produsul.
În ciuda testelor numeroase pe care le fac, se poate să mai apară câte o lumânare cu probleme de ardere, așa că nu ezitați să mă contactați!

33 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page