top of page

Cartoane decorative și plicuri colorate pentru invitații

Pentru realizarea papetăriei de eveniment folosesc mai multe tipuri de hârtie, în funcție de efectul vizual pe care îl urmăresc. Principalii producători de la care achiziționez materiale sunt Favini, Fedrigoni și Elfenbens, toate produsele având certificat FSC (Forest Stewardship Council) o certificare de mediu care ne asigură de gestionarea responsabilă a pădurilor.

Game de carton

Ecologic

Fedrigoni Materica - hârtie decorativă netedă, fabricată din fibre de bumbac 10%, fibre reciclate în proporție de 25% și fibre de celuloză pură, care dau volum și asigură o rezistență ridicată.
Fedrigoni Woodstock - hârtie cu 80% fibre reciclate, 20% fibre virgine, e mai neteda la atingere decât Materica.
Favini Crush - gamă de cartoane colorate cu 15% fibre agricole rezultate din procesarea boabelor de cacao, a migdalelor, lavandei, strugurilor și a porumbului. Particulele vizibile și nuanțele naturale conferă mult șarm proiectelor creative.
 invitatii de nunta, papetarie evenimenteDin pulpă pură

Fedrigoni Sirio Color - carton neted, foarte fin la atingere, pretabil pentru numeroase aplicații de comunicare vizuală (meniuri, cărți de vizită, invitații)
Favini Prisma - carton cu textură de pâslă, disponibil într-o gamă largă de culori și gramaje, cu nunațe intense și pastelate.
Koehler Elefenbens - disponibilă în numeroase modele și gramaje: neted, ciocan fin, ciocan pronunțat, dungi, grosgrain, sită, piele, țesătură de in. Are o textură plăcută și asigură reproducerea excelentă a culorilor. Durabilitatea și rezistența la îmbătrânire sunt principalele caracteristici ale produsului. Elfenbens ciocan fin are proprietăți foarte bune de imprimare și finisare, de aceea o aleg pentru cartolinele din colecția mea.


invitatii de nunta, plicuri colorate, papetarie evenimente

Invitație de nuntă în nuanțe de albastru pe carton texturat acoperită cu calc.plicuri colorate roz pentru invitatii de nunta, papetarie evenimente

Din seria ecologică Favini Crush, doar Cocoa are incluziunile mai vizibile.


Plicurile sunt confecționate din aceleași soiuri de hârtie menționate mai sus și au gramaj de 110, 115 și 120 gr. Rozurile și nuanțele de pământ se potrivesc la foarte multe proiecte.

invitatie de nunta eleganta roz pudrat cu text script si ornament botanic

Plicul violet închis aduce distincție invitației cu text roz.plicuri in tonuri de verde, olive, gri și antracit pentru invitații de nuntă, papetărie evenimente


invitatie de nunta cu calc si plic colorat albastruplicuri colorate pentru invitatii de nunta

numar de masa nunta, papetarie nunta, botez, evenimente

Număr de masă cu ornament floral asortat cu plicurile Verde Delta, Nude și verde Holly.


plicuri roz, rosu, violet, invitatii de nunta, papetarie evenimente

Plicurile Rosa și Lila se pot asocia unor invitații de botez pentru fetițe. Amândouă sunt foarte fine la atingere.5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page