top of page

Comandă și Livrare

Pentru a plasa o comandă, adăugați produsele dorite în coș și introduceți datele privind metoda de plată și adresa de livrare. Comanda se consideră plasată în momentul în care ați introdus toate informațiile obligatorii în procesul de checkout, ați trimis comanda și ați primit un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail înregistrată. 

Dacă ați optat pentru produse cu eticheta la cerere, la timpul de livrare se adaugă 48 h necesare turnării respectivelor lumânări. 

Comenzile sunt onorate în cel mai scurt timp posibil, dar se poate întâmpla să intervină evenimente neprevăzute, caz în care veți fi anunțat prin SMS, apel telefonic sau e-mail. Dacă aceste întârzieri vă incomodează, comanda se poate anula de comun acord, fără nicio penalitate. În cazul în care ați efectuat plata cu cardul pentru o comandă anulată, suma vi se va restitui integral. Conform legii, aveți dreptul să vă retrageți din contractul la distanță fără niciun fel de explicație, iar acest drept vă este garantat de RUSU A ANTONIA PFA.

Comenzile sunt expediate prin curier rapid, doar pe teritoriul României, iar taxa este de 18 lei

Dacă sunteți din Cluj și doriți să ridicați produsele din magazinul fizic Paso Doble Boutique, alegeți opțiunea corespunzătoare la Checkout și veți fi anunțat când le puteți ridica. Opțiunea de livrare prin Bolt sau taxi este disponibilă pentru clienții din Cluj, iar suma aferentă transportului poate varia în funcție de distanță. Dacă sunt diferențe față de suma estimată pe site, vom regla acest lucru ulterior.

Atenție! Stocul magazinului online este diferit de stocul magazinului fizic, drept urmare anumite lumânări pot să nu se găsească pe raft. Contactați-mă prin SMS, telefon sau e-mail pentru a verifica stocul magazinului fizic. Nu este nevoie de comanda fermă pentru acest lucru. 

În cazul în care doriți să comandați cantități mari de lumânări (de la 20 de bucăți), este nevoie de o notificare cu cel puțin 14 zile înainte de momentul în care le doriți livrate, pentru asigurarea stocului necesar de materie primă.

În perioada Sărbătorilor livrarea produselor poate întârzia din cauza numărului mare de comenzi online. Prin urmare, dacă doriți să oferiți lumânările cadou, plasați comanda din timp.

bottom of page